

## July 22nd, 2023

# Fleetrite 150 Petty Raceway

12:00pm	Pit Gate Opens
---------	----------------

12:00pm Tech Inspection Starts3:00pm Grandstand Gate Opens

#### 1:30pm Practice Starts

1:30pm	East Coast Int'l Pro Stock Tour	(30 min)
2:00pm	Beginner Bando	(10 min)
2:10pm	Bando	(10 min)
2:20pm	Vintage Tour	(10 min)
2:30pm	Legends Tour	(10 min)
2:40pm	East Coast Int'l Pro Stock Tour	(20 min)
3:00pm	Beginner Bando	(10 min)
3:10pm	Bandolero	(10 min)
3:20pm	Vintage Tour	(10 min)
3:30pm	Legends Tour	(10 min)
3:40pm	East Coast Int'l Pro Stock Tour	(20 min)

4:00pm Track Closes

3:30pm Tech Inspection Ends

4:05pm Pro Stock Tour Drivers Meeting Tech Shed

4:45pm Line up for Atlantic Tiltload Heat Races

### 5:00pm Racing Starts

### **Racing Lineup**

#### National Anthem

Atlantic Tiltload Pro Stock Tour Heats	10 Laps
Beginner Bando Heats	5 laps
Bandolero Heats	10 laps
Vintage Tour Heats	10 laps
Legends Tour Heats	10 laps
Beginner Bando Feature	15 laps
Bandolero Feature	20 laps
Legends Tour Feature	50 laps
Vintage Feature	30 laps
FleetRite 150	150 laps